Entresolvloeren

Tussenvloeren voor bedrijfspanden

entresolvloer

Unisol entresolvloer: effectieve oplossing voor ruimtegebrek

Unisol helpt al jaren bedrijven hun ruimtes uit te breiden en te optimaliseren.

Is uw bedrijf beperkt in ruimte? Unisol biedt de ideale oplossing met onze hoogwaardige entresolvloeren, ook wel bekend als mezzanines en tussenvloeren. Deze innovatieve tussenvloeren zijn ontworpen om extra ruimte te creëren zonder de noodzaak van traditionele uitbreidingen.

Dat is groeien zonder kostbare bouwuitbreidingen. Tussenvloeren zijn niet alleen kosteneffectief, maar ook flexibel. Voor extra magazijnruimte of juist kantoorruimtes; Unisol’s entresolvloeren bieden een veelzijdige oplossing voor ruimtegebrek.

 

 

Entresolvloer - project Unisol

Waarom een entresolvloer van Unisol?

Specifiek maatwerk

Vergroot bedsrijfsoppervlak

Snelle realisatie

Kostenefficiënt

Draagkracht van onze tussenvloeren

Wij garanderen dat als de (onder)vloer het aankan, onze tussenvloer het aankan! De Unisol entresolvloeren worden met de grootste zorg vervaardigd, met stevige stalen liggers, sigma profielen, kolommen en duurzaam vloerhout van 38mm, wat zorgt voor een solide en stabiele structuur.

Het is vooral essentieel dat de bestaande bouwkundige vloer waarop de entresolvloer wordt gebouwd voldoende draagkracht heeft. Maar dat kunnen wij zo voor u uitzoeken!

 

Entresolvloer hoek Unisol

Tussenetage: Personaliseer met talloze Afwerkingsopties

Bij Unisol geloven we in maatwerk. Daarom bieden we verschillende afwerkingsopties die aan uw specifieke wensen voldoen. Of u nu een antislipoppervlak nodig heeft voor veiligheid of een specifieke kleur voor esthetiek, wij kunnen het leveren. Onze entresolvloeren kunnen worden aangepast met trap- en leuningconstructies om te voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Ontdek onze uitgebreide afwerkingsopties en geef uw ruimte de perfecte look en feel.

Bij OTM Brussel installeerde wij een entresolvloer. Benieuwd naar het resultaat?

entresoltrap

Duurzame tussenvloeren

Bij Unisol bouwen we entresolvloeren met een focus op duurzaamheid en stabiliteit. Onze constructies worden zorgvuldig ontworpen, rekening houdend met milieuvriendelijke materialen en productiemethoden.

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol - Over Ons logo

Unisol Paneel B.V.