Entresolvloeren

Tussenvloeren voor bedrijfspanden

entresolvloer

Unisol entresolvloer: effectieve oplossing voor ruimtegebrek

Unisol helpt al jaren bedrijven hun ruimtes uit te breiden en te optimaliseren.

Een entresolvloer of mezzanine wordt gebouwd zodat er een extra tussenvloer ontstaat. Het is een constructie opgebouwd uit stalen liggers, sigma profielen, kolommen en vloerhout 38mm.  Een entresolvloer wordt vaak gebruikt om de vloeroppervlakte van een fabrieksruimte te vergroten, zonder dat het gebouw op traditionele wijze hoeft worden uitgebreid. Hierdoor creëer wij met relatief weinig middelen extra bedrijfsoppervlakte zonder dat het gebouw op traditionele wijze hoeft worden uitgebreid. Dit maakt een entresolvloer een flexibele uitkomst voor ruimtegebrek.

 

Entresolvloer - project Unisol

Waarom een entresolvloer van Unisol?

Specifiek maatwerk

Vergroot bedsrijfsoppervlak

Snelle realisatie

Kostenefficiënt

Tussenetage: je bedrijf naar een nieuw niveau

Onze entresolvloeren worden opgebouwd met oog op duurzaamheid en stabiliteit. Uiteraard dient de bouwkundige vloer waarop de entresolvloer wordt gebouwd voldoende draagkracht te hebben. De afwerking kan worden aangepast aan uw specifieke wensen, zoals een antislipoppervlak of een specifieke kleur. Daarnaast bieden we een scala aan opties, zoals trap- en leuningconstructies, om ervoor te zorgen dat uw entresolvloer voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Onze etagevloer worden op maat gemaakt, rekening houdend met uw bedrijfsbehoeften en de beschikbare ruimte. Unisol maakt het mogelijk uw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen!

Bij OTM Brussel installeerde wij een entresolvloer. Benieuwd naar het resultaat?

entresoltrap

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol - Over Ons logo

Unisol Paneel B.V.