Service en Garantie

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Goede producten en persoonlijke service

Het constant leveren van goede producten en persoonlijke service vinden wij heel belangrijk. Wij doen er daarom alles aan om eventuele storingen zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen.

Bij Unisol kun je rekenen op hoge kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en excellente service. Bij ons geldt: “Afspraak is afspraak”.

Service en garantie Unisol

Algemene voorwaarde

Unisol is aangesloten bij de koninklijke Metaalunie en als lid maken we gebruik van de algemene voorwaarden van de Metaalunie. Deze zijn van toepassing op al onze offertes, opdrachten en met ons gesloten overeenkomsten. Bij Unisol kunt u rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid, ondersteund door de expertise van de Metaalunie!

” Hulp of ondersteuning nodig?
Wij staan klaar met advies op maat. “

John Hoogenboom

Directeur

Klantreviews

Groothandel King

Unisol schakelt altijd razendsnel en we ervaren onze contactenpersonen als vrolijk en behulpzaam. Ik zeg iets, en Ed of Tim regelt het! Ze denken altijd met ons mee.

Project Unisol - Groothandel King

Dennis

Productieleider

Javeko B.V. Koelcellen

Goede duidelijke communicatie van offerte tot aan opdracht en leveringen zijn altijd volgens afspraak.

Arnold van Eekelen

Javeko B.V.

De Pasta Fabriek

Wij hebben de samenwerking met Unisol als meer dan fijn ervaren. Het is een bedrijf met veel expertise. Het contact in alle fases (voor, tijdens én na de bouw) is goed geweest, waardoor wij nu kunnen doen waar wij goed in zijn. Dank jullie wel heren!

Tiziana

De Pastafabriek

Ty-Le asian delights

Een prettig, persoonlijk, meedenkend, flexibel, toegankelijk en korte lijntjes bedrijf. Ze hebben weer iets moois gemaakt van de binnenkant van ons nieuwe bedrijfspand. Kan het iedereen aanbevelen die iets met panelen wilt doen.

Phi Le

Ty-Le asian delights

De Social Guy

Onze sterke samenwerking heb ik voor en na de realisatie van deze nieuwe website altijd prettig ervaren. Op naar meer succesvolle jaren!

Davey de Lange

Freelance Contentmanager

Onze partners