Kantoorunits voor in je bedrijfshal, magazijn of loods

Fabricage van kantoorunits is een specialiteit van Unisol

Nieuw kantoor in jouw bedrijfshal? Koop kantoorunits op maat.

Voor een multifunctioneel en betaalbare werkruimte zijn inpandige kantoorunits een ideale optie. Bij Unisol hebben wij in de afgelopen 15 jaar duizenden klanten voorzien van creatieve oplossingen voor ruimtegebrek. De bedrijfsruimtes worden geleverd met de gewenste bedrijfsdeuren en aluminium raamkozijnen. Het gebruik van sandwichpanelen maakt de productie relatief goedkoop en de ruimte goed geïsoleerd.

Uiteraard houdt onze tekenkamer, samen met de projectleider, zich aan de strengste eisen op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid. Bij Unisol bieden we maatwerk kantoorunits aan. Snel en eenvoudig gemonteerd op locatie.

Kantoorunits

Pluspunten van een Unisol kantoor

Ieder gewenste stijl

Naast uiteenlopende afmetingen werken we met 5 profileringen voor unieke afwerkingen. Er is keuze uit 25+ kleuren.

Perfect op maat

Een Unisol kantoor op maat van begin tot eind stemmen af op de specifieke wensen en eisen van opdrachtgevers en aannemers.

Comfortabel en veilig

Onze kantoren voldoen aan de nodige brandveiligheidseisen. Veilige werkruimte voor medewerkers vinden we erg belangrijk.

Tijd- en kostenefficiënt

Productie, levering en montage in eigen huis. Dat bespaart tijd en drukt kosten van zowel groot- als kleinschalige projecten.

Industriële box-in-box kantoorunit voor binnen

Een specialiteit van Unisol is de fabricage van kantoren, kantines en sanitaire ruimtes voor industriële toepassingen. Sandwichpanelen kantoorunits worden steeds populairder door de lage prijzen ten opzichte van andere bouwmaterialen. EPS-sandwichpanelen zijn het meest gangbaar door hun veelzijdigheid; deze zijn sterk isolerend en kunnen zonder hulpconstructie zelfdragend geplaatst worden. In situaties waarin aan specifieke brandeisen moet worden voldaan is steenwol een uitermate geschikte oplossing.

Bij onze klanten staat Unisol bekend voor onze flexibiliteit en snelle maatwerk. Zo bouwde wij kantoorprojecten voor de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen, Scania en Royal Van Lent Shipyard.

Sandwichpanelen kantoor

Unisol kantoorunits in actie

Wij bouwen turnkey

Unisol biedt turnkey oplossingen, volledig naar wens van de opdrachtgever.

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol - Over Ons logo

Unisol Paneel B.V.