Koelcellen

Al 40 jaar producent van sandwichpanelen en deuren voor koelcellen

Koelcellen Unisol

Koelcel laten bouwen? Unisol koelcelpanelen bieden de uitkomst.

Een koelinstallatie is een essentieel onderdeel binnen de land- en tuinbouw, voedsel- en farmaceutische industrie. Koelcellen maken het mogelijk om producten op een constante, lage temperatuur te bewaren.

Unisol produceert, levert en monteert al meer dan 40 jaar EPS-sandwichpanelen waarmee koelruimtes volledig op maat kunnen worden gemaakt. In samenwerking met gerenommeerde koeltechniek installateurs ontwerpen en bouwen wij koelinstallaties volledig naar wens.

Koelceldeuren

Hoe werkt het?

Om het juiste klimaat te behouden monteren wij EPS-sandwichpanelen op een thermisch onderbroken aluminium frame. Deze koelcel panelen zorgen voor optimale isolatie en maken de ruimte energiezuinig.

Het frame zorgt ervoor dat er geen koudebrug ontstaat; de kou trekt dan langzaam door het frame naar buiten de koelcel wat resulteert in condensvorming en overmatig energieverbruik. Koeldraai- of schuifdeuren worden toegevoegd op de gewenste locaties. Vervolgens wordt de koelceltechniek geinstalleerd door onze partners.

Waarom een koelcel van Unisol?

Getest en gecertificeerd

Perfect op maat

Kostenbesparend

Koeldraaideur en koelschuifdeur

Koelschuif- en koeldraaideuren zijn koeltechnische deuren die gebruikt worden in koel- en vriesruimtes.

De schuifdeur bestaat uit een frame dat opzij schuift en hierdoor toegang geeft tot de ruimte. Een koelcel draaideur is een deur die op een draaiend mechanisme is bevestigd en je doet denken aan een ‘klassieke deur’. Deze deur kan openen en sluiten met een simpele deurkruk.

Vries schuifdeur draaideur

Passende oplossing

Het type deur dat bij de koelcel past is afhankelijk van de functie van de ruimte. Over het algemeen hebben kleine koelcellen baat bij een draaideur, aangezien deze minder ruimte in beslag nemen. Een grote koelcel kan juist profijt hebben van een schuifdeur. Deze deur is vaak een stuk groter en maakt het mogelijk om met bijvoorbeeld een forklift grote hoeveelheden goederen in en uit de koelcel te verplaatsen.

Meer weten? Vraag onze experts welke deur het beste past binnen jouw bedrijf.

Onze koelcellen in actie

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol - Over Ons logo

Unisol Paneel B.V.