Scheidingswanden voor optimaal gebruik van bedrijfshal, loods en kantoor

Unisol; 40 jaar expert in productie en montage van scheidingswanden

Efficiënter ruimtegebruik met een scheidingswand van Unisol

Scheidingswanden van Unisol zijn dé oplossing om een fabriekshal of werkruimte opnieuw in te delen of productieprocessen van elkaar te scheiden.

Met meer dan 40 jaar ervaring en duizenden meters aan geplaatste scheidingswanden is Unisol een expert op het gebied van maatwerk. Onze wanden, opgebouwd uit hoogwaardige sandwichpanelen, bieden de mogelijkheid om uw werkomgeving naar een hoger niveau te tillen. Door kostbare ruimte efficient op te delen kan deze verschillende functies gaan vervullen. Denk aan extra vergaderruimte, kantoor-werkruimte, opslag of verhuur van een gedeelte van uw hal.

Scheidingswanden

Systeemwanden van Unisol

Maatwerk oplossing

Onze scheidingswanden sluiten perfect aan op de huidige ruimte

Diverse aanpassingen

Kleur, deuren en ramen kunnen naar voorkeur worden aangepast.

Kostenefficiënt

Door gebruik van sandwichpanelen geen overbodige kosten

Snelle montage op locatie

Ons team komt de scheidingswand installeren en levert deze turn-key op

Scheidingswanden: van tekening tot montage

Onze scheidingswanden zijn opgebouwd uit sandwichpanelen, waarbij isolatiemateriaal tussen twee metalen panelen wordt verlijmd. Dit zorgt voor een stevige constructie die zowel thermisch als akoestisch isolerend is. Diverse opties in deur- en raamwerk zorgt ervoor dat de scheidingswand aan de specifieke eisen kan voldoen. Denk hierbij ook aan brandwerende en geluidsisolerende scheidingswanden voor bijvoorbeeld machinekamers. Onze scheidingswanden worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op de bestaande ruimte  worden op locatie gemonteerd. Kies Unisol voor de ontwikkeling van een efficiënte en veilige werkomgeving.

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol - Over Ons logo

Unisol Paneel B.V.