Montage en zetwerk

Bij Unisol kun je rekenen op complete begeleiding van begin tot eind. Steeds meer opdrachtgevers laten het zetwerk van sandwichpanelen aan onze specialisten over.

Of het nu gaat om een vrieshuis, scheidingswand of een kantoorunit. Binnen Unisol is de kennis, vakmanschap en know-how op alle gebieden aanwezig. Dankzij moderne middelen en hooggekwalificeerde teams kunnen wij elk project aan.

Sandwichpanelen Op Maat

Bewuste keuzes

Ook worden onze processen steeds duurzamer en efficiënter, en daarmee kostenbesparender. Waar mogelijk werken we CO2-neutraal en passen we vaker een circulaire manier van productontwikkeling en -verwerking toe en dragen we actief bij aan energiezuinige oplossingen. Daarbij kiezen we bewust voor samenwerkingen met partners die er net zo over denken.

Duurzaam sandwichpanelen Unisol

Bevalt onze werkwijze je wel?

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Maar wij gaan graag het gesprek aan met gemotiveerde werknemers. Bekijk vacaturepagina en reageer door middel van een open sollicitatie.

Rob Buchly

Bedrijfsleider

Voordelen van Unisol sandwichpanelen

Levering op maat

De materialen leveren wij allemaal geprefabriceerd aan. Hiermee kun je sneller van start dan met traditionele bouwmethoden.

Snel en flexibel

Een groot voordeel van onze systemen is de snelle bouwtijd. Dit betekent vanzelfsprekend ook minder arbeid, minder kosten en snellere ingebruikname.

Verplaatsbaar

Onze systemen zijn eenvoudig verplaats- of aanpasbaar. En beschadigt er onverhoopt een wand, deur of ruit? Dan zijn deze door ons te verwisselen.

Eigen productie

Wij produceren al onze panelen, deuren en ramen in eigen huis.

Eén aanspreekpartner

Zodra de opdracht in kaart is gebracht word je aan een projectleider gekoppeld.

Gunstige prijzen

Door producten en mensen efficiënt in te zetten, kunnen we leveren tegen gunstige prijzen.

Onze werkwijze bewijst zich keer op keer bij oplossingen voor uiteenlopende industrieën.

Kees de Roode

Voorman expeditie

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Unisol Paneel B.V.