Advies - Contact

Akoestisch sandwichpaneel

De Unisol geluiddempende of ook wel akoestische panelen genoemd, hebben een steenwol kern en zijn aan één zijde voorzien van een geperforeerde staalplaat. Deze panelen zijn zeer geschikt voor situaties waar geluid reducerende maatregelen nodig zijn. Ondanks de perforatie blijft het paneel ongekend sterk en brandveilig.

Het uiterlijk van deze panelen is de afgelopen periode geupdate. Unisol voorziet de panelen tijdens de productie van een zwarte fleece ondergrond achter de geperforeerde plaat. Deze aanpassing geeft het paneel een strakke, moderne afwerking.


geluiddempendpaneel11012016

Algemene kenmerken geluiddempend paneel

Werkende breedte   1.190 mm
Dikte 50 - 200 mm (afwijkende diktes op aanvraag)
Lengte 600 - 6.000 mm
Isolatie                                Rockwool Conrock vezelplaat 100 kg p/m3                 

Technische gegevens geluiddempend paneel

Wanneer toepassen?

Akoestische of geluiddempende sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor situaties waar geluid reducerende maatregelen nodig zijn, zoals machine ruimtes. Ondanks de perforatie blijft het paneel ongekend sterk en brandveilig. Op verzoek stuurt Unisol u een testrapport toe.

Maatvoering akoestisch sandwichpaneel

Het sandwichpaneel is standaard leverbaar in de maten 50 t/m 200, afwijkende diktes op aanvraag.

 akoestisch sandwichpaneel

Uw vraag nog niet beantwoord?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze geluiddempende panelen voor uw specifieke toepassing? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek.